Veelgestelde vragen


Waar moet ik beginnen?

Om te starten met wasbare luiers voor je baby heb je ongeveer 20 a 24 wasbare luiers nodig. Je baby gebruikt in de eerste weken 7 a 8 luiers op een dag. Hierna wordt het minder en heb je ca. 5 luiers per dag. De vervuilde wasbare luiers moeten binnen 3 dagen gewassen worden. Babies van Nu heeft een starterspakket verkrijgbaar, maar geeft ook graag persoonlijk advies indien je dit wenst. We adviseren je graag over wat het beste bij je past.

Er zijn verschillende types wasbare luiers, wat is het verschil?

Er zijn veel mogelijkheden, wasbare luiers kunnen verdeeld worden in 4 verschillende types. Kijk onder het kopje algemene informatie voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende wasbare luiers.

Wat zijn de verzendkosten?

De producten worden via pakketpost verstuurd, de kosten hiervan zijn € 4,95 per verzending. Past je pakketje door de brievenbus (bijv. een zwemluier) dan krijg je de overige verzendkosten teruggestort.

Je kan de producten ook in Enschede afhalen, dit kun je aangeven aan het einde van je bestelling. Je betaald dan geen verzendkosten.

Wat is de levertijd?

We streven ernaar om je product op werkdagen binnen 24 uur te verzenden. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan nemen wij contact met je op. Mocht je er zeker van willen zijn dat je product de volgende dag geleverd wordt, neem dan voordat je product(en) besteld telefonisch contact op of mail naar info@babiesvannu.nl.


Kan ik mijn producten ook afhalen?

Het is ook mogelijk om je product(en) af te halen, onze locatie bevindt zich in Enschede. De juiste adresgegevens zijn onderaan deze pagina te vinden.

Wordt alles apart toegestuurd en hoe wordt het verpakt?

Om het milieu te sparen kan het zijn dat de doos waarin de spullen worden geleverd al gebruikt is. We maken zo weinig mogelijk gebruik van het toevoegen van extra (bescherm)materialen zoals plasticfolie etc. Alle producten die wij verkopen zijn nieuw en ongebruikt, hierdoor hoeven producten niet apart verpakt en verstuurd te worden. We streven ernaar om alles in een keer en in een pakket te versturen.

Kan ik mijn producten ruilen of retourneren?

Je kan je product binnen 10 werkdagen ruilen of retourneren. Voor het ruilen of retourneren van een product kan je een retourneringzending aanvragen door te mailen naar: info@babiesvannu.nl o.v.v. retourzending. Wij horen natuurlijk ook graag waarom je het product retour wil sturen. Om hygiënische redenen is het niet mogelijk gebruikte of gewassen producten retour te sturen. Producten dienen goed verpakt, het liefst in de originele verpakking, retour te worden gestuurd. De kosten voor het retourneren van de producten zijn voor je eigen rekening. Je kan de retourzending ook bij ons langsbrengen, wij denken graag met je mee om te voorkomen dat er ongewenste kosten ontstaan.

 

Heb je nog andere vragen of wensen die hierboven nog niet beantwoord worden, wij staan je graag te woord! Bel of mail gerust naar Babies van Nu, de contactgegevens zijn onderaan deze pagina te vinden. Wij helpen je graag!