Contact

Even voorstellen...

Ik ben Mariëlle, mama van Diede. Tijdens mijn zwangerschap las ik op internet over wasbare luiers. Ook ik dacht eerst, wasbare luiers is dat niet ouderwets? Hoe meer ik er over las, hoe meer het tegendeel werd bewezen. Wasbare luiers zijn hip! Na diverse merken te hebben getest bleek al snel dat ik fan was van Popolini. De visie van Popolini past bij mij. Dit merk biedt een goede kwaliteit luiers en ze staan voor duurzaam, dat past bij mij en Diede.

In mijn zoektocht kwam ik ook bij AppleCheeks terecht. AppleCheeks zijn mooie luiers met vrolijke kleurtjes. De pasvorm is perfect en past bij zowel kinderen met smalle beentjes als kinderen met stevige benen en billen. De maat is erg goed af te stellen. Ik gebruik de pockets zelf voor dagjes weg en als mijn dochter bij de oppas is. De luiers kun je van te voren klaarmaken waardoor ze net zo eenvoudig zijn als wegwerpluiers. Een handige waterproof luieropbergtas voor onderweg maakt het hele concept voor mij compleet.

In mijn omgeving waren de reacties op mijn wasbare luiers over het algemeen niet echt positief. Iedereen dacht het wel weer zou overwaaien. Maar onder mijn vriendinnen was er ook enthousiasme, een vriendin begon ook aan de wasbare luiers. Samen hadden we het er regelmatig over dat we zo graag zouden willen dat meer mensen wasbare luiers gingen gebruiken. En het belangrijkste dat het ouderwetse idee uit de wereld wordt geholpen.

De voordelen? Duik in de wereld van Babies van Nu en hopelijk kunnen wij je overtuigen en draagt ook jouw baby straks hippe en moderne wasbare luiers!

Mariëlle

Babies van Nu

Wij geven je graag persoonlijk advies, dus heb je vragen neem dan contact op met Babies van Nu. Laat je gegevens achter of een vraag in onze mailbox en wij helpen je graag!

Wij geven sinds kort ook workshops en inloopavonden, dus vind je het leuk om meer over de wasbare luiers van Babies van Nu te weten? Neem contact met ons op en wij organiseren graag een middag of avond op maat. Wij zijn het best bereikbaar via de mail info@babiesvannu.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws volg ons op op Facebook http://www.facebook.com/babiesvannu

Testimonials

Ik hou van natuurlijk, vind het fijn om wat bewuster met het mileu om te gaan. Niet extreem maar ik hergebruik plastic tassen en het water dat te veel in de koffiekan zit om koffie te gaan zetten giet ik in de gieter achter mijn apparaat om later aan mijn planten te geven.

Ik heb op een kinderdagverblijf gewerkt waar natuurlijk mega veel wegwerpluiers gebruikt worden. Naast dat ik die materialen niet fijn vond voor de babybillen besefte ik hoe veel afval we produceren, ik bedacht dat ik zelf als ik later kinderen zou krijgen wasbare luiers zou gaan gebruiken.

Liet ik hierover iets vallen naar vrienden of familie kreeg ik alleen maar negatieve reacties. Jij bent gek, je bent druk genoeg met een kleine. Tot een van mijn vriendinnen er mee begon! Zie je wel! En het blijkt nog veel makkelijker te zijn dan vroeger ook. Toen durfde ik ook.

Tuurlijk is het even een extra handeling om de luiers in de was te doen maar ik gebruik de wasbare luiers heel graag en zie veel voordelen. Ik ben heel erg blij dat ik er mee begonnen ben. Mijn dochtertje van 10 weken ook ;)

Inmiddels zijn weer 2 andere vriendinnen van mij ook begonnen omdat ze het bij mij hebben gezien. Zelfs het kinderdagverblijf wil er mee werken. Het wordt helemaal hip.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik veel op internet opgezocht over de mogelijkheden. Het was een ware ‘luierstudie’ want er blijkt vreselijk veel keus. Wat voor mij het beste leek te werken vind ik precies op deze site.

Babies van nu verkoopt merken met een sterke kwaliteit. Ze kiest voor een zo eerlijk mogelijke productie en gebruiksgemak.

Voor ons geen natte kleren en stinkende volle containers. Wel een waslijn of droger vol frisse zachte luiers en hele blije babybilletjes met de mooiste kleuren en printjes. Het is bijna jammer om er een romper overheen te doen.

Leoniek